Soori Estate

Lesser Sunda Islands, Kelating
Soori Estate Genel
Soori Estate Genel
Soori Estate Genel
Soori Estate Genel
Soori Estate Genel
Image More +23 fotoğraf
Soori Estate
Banjar Dukuh, Desa Kelating, Kerambitan Lesser Sunda Islands, Kelating

Soori Estate misafirlere Tabanan bölgesinde, plajda ve Pasut Beach ile 6 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Seminyak Plajı ile 14,9 mi (24 km) ve Legian Plajı ile 16,2 mi (26,1 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Cotta restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Kahvaltı ücretlidir.

10 klimalı odadan birisinde kalarak şömine ve özel havuz keyfi sürün. Özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için LED televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu villada ayrıca sağlık kulübü ve açık havuz sunulmaktadır. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 5 Yatak Odası
Room
Villa, Birden Çok Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x