Sooknirund Hotel

Kuzey Tayland, Wieng
Sooknirund Hotel Genel
Sooknirund Hotel Genel
Sooknirund Hotel Öne Çıkan Resim
Sooknirund Hotel Dış Mekan
Sooknirund Hotel Dış Mekan
Image More +81 fotoğraf
Sooknirund Hotel
424/1 Banpaprakarn Rd. Wiang, Muang Kuzey Tayland, Wieng

Sooknirund Hotel misafirlere Chiang Rai merkezinde, Chiang Rai Saat Kulesi yakınında ve Cumartesi Yaya Sokak Pazarı ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Mae Fah Luang Üniversitesi ile 11,8 mi (19 km) ve Chiang Rai Rajabhat Üniversitesi ile 6,1 mi (9,9 km) mesafede.

Tayland mutfağı alanında uzman olan The Forever yemek servisi için ideal; bu otelde toplam 2 restoran var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 52 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Suite Room
Room
Loft Room
Room
Süit
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Suite Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x