Sonnenhotel Adler

Italian Alps
Sonnenhotel Adler Genel
Sonnenhotel Adler Genel
Sonnenhotel Adler Genel
Sonnenhotel Adler Genel
Sonnenhotel Adler Genel
Image More +97 fotoğraf
Sonnenhotel Adler
Franz von Defregger-Gasse 7 , Italian Alps

Sonnenhotel Adler konaklamanızda Villandro bölgesinde, Saeben Manastır Kilisesi ile 8,4 km (5,2 mi) ve Val Gardena Vadisi ile 16,7 km (10,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Bressanone Noel Pazarı ile 16,9 km ve Plose Teleferiği ile 24,6 km mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

38 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca kayak dolabı, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Traditional
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x