Songtsam Linka Shangri-La

Deqin
Songtsam Linka Shangri-La Öne Çıkan Resim
Songtsam Linka Shangri-La Dış Mekan
Songtsam Linka Shangri-La Dış Mekan
Songtsam Linka Shangri-La Dış Mekan
Songtsam Linka Shangri-La Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Songtsam Linka Shangri-La
Song Zan Lin Ka Shangri-la County , Deqin

Songtsam Linka Shangri-La misafirlere Deqin (Shangri-La) bölgesinde, Yila Grassland of Napa Lake ile 3,1 mi (5 km) mesafede ve Songzanlin Scenic Area ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Diqing Culture Expo Center ile 6,9 mi (11,1 km) ve Ganden Sumtseling Manastırı ile 7,5 mi (12,1 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

83 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Süit
Room
Superior Süit
Room
Deluxe Süit
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x