Songtsam Linka Lijiang

Lijiang
Songtsam Linka Lijiang Öne Çıkan Resim
Songtsam Linka Lijiang Dış Mekan
Songtsam Linka Lijiang Yerinde Yemek
Songtsam Linka Lijiang Yerinde Yemek
Songtsam Linka Lijiang Oda Düzeni
Image More +24 fotoğraf
Songtsam Linka Lijiang
Ciman Village, Gucheng District , Lijiang

Songtsam Linka Lijiang misafirlere Lijiang (Gucheng Bölgesi) bölgesinde, Puji Monastery ve Lashi Lake ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Dayan (Aslan Tepesi) ile 3,2 mi (5,2 km) ve Mu Family Mansion (Mu Aile Malikanesi) ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

42 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için otobüs durağı servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x