Song Thu Hotel

Orta Vietnam, Da Nang
Song Thu Hotel Öne Çıkan Resim
Song Thu Hotel Dış Mekan
Song Thu Hotel Dış Mekan
Song Thu Hotel Oda Düzeni
Song Thu Hotel Banyo Tipleri
Image More +16 fotoğraf
Song Thu Hotel
30-34 Tran Phu Street Hai Chau District Orta Vietnam, Da Nang

Song Thu Hotel size Da Nang merkezinde, My Khe Plajı ve Han River Köprüsü ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Han River ile 0,3 mi (0,4 km) ve Dragon Köprüsü ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Otelin restoranı Lion City misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 56 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş mevcuttur. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x