Sonder Downtown Towers

Dubai Sahili
Sonder Downtown Towers Öne Çıkan Resim
Sonder Downtown Towers
Tower 3, 43 34c Street , Dubai Sahili

Sonder Downtown Towers size Dubai (Al Satwa) bölgesinde, Burj Khalifa ve Dubai Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan apart daire Dubai Akvaryum ve Su Altı Hayvanat Bahçesi ile 1,9 mi (3 km) ve Dubai Çeşmesi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Misafirler için 301 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 50 inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Balkon, Şehir Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Manzaralı
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Şehir Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x