Soma Surf Resort

Batı Nikaragua, Popoyo
Soma Surf Resort Öne Çıkan Resim
Soma Surf Resort Dış Mekan
Soma Surf Resort Dış Mekan
Soma Surf Resort Yerinde Yemek
Soma Surf Resort Banyo Özellikleri
Image More +10 fotoğraf
Soma Surf Resort
500 Meters N. of Holy Grinds Panaderia Batı Nikaragua, Popoyo

Soma Surf Resort misafirlere Tola bölgesinde, okyanus kıyısında ve Santana Beach ile 13 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chacocente Plajı ile 7,6 mi (12,2 km) ve Rancho Santana Beach ile 8,7 mi (14 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Soma misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Bungalov, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x