Soller Business Hotel

Hallbergmoos
Soller Business Hotel Genel
Soller Business Hotel Genel
Soller Business Hotel Öne Çıkan Resim
Soller Business Hotel Kahvaltı
Soller Business Hotel Yerinde Yemek
Image More +34 fotoğraf
Soller Business Hotel
Lilienthalstraße 1 , Hallbergmoos

Soller Business Hotel misafirlere Hallbergmoos bölgesinde, havaalanı yakınında ve Schlittenberg Kayak Merkezi ile 7 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Erding Thermal Spa ile 12 mi (19,3 km) ve Allianz Arenası ile 17,9 mi (28,8 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Restaurant Eisvogel ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 123 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda (Cozy Green)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Homely Green)
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x