Solar das Bouças

Northern Portugal, Amares
Solar das Bouças Genel
Solar das Bouças Genel
Solar das Bouças Öne Çıkan Resim
Solar das Bouças Dış Mekan
Solar das Bouças Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Solar das Bouças
R. do Crasto 1415 Northern Portugal, Amares

Solar das Bouças misafirlere Amares (Ferreiros, Prozelo e Besteiros) bölgesinde, Parque Nacional da Peneda-Geres ile 18,4 mi (29,7 km) mesafede ve Caldelas Spa ile 5 mi (8,1 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çiftlik oteli Centro Comercial Nova Arcada ile 5,7 mi (9,2 km) ve Braga Municipal Stadium ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 8.30 ve 10.30, hafta sonu 8.30 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 12 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve lobide şömine vardır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Bu çiftlik otelinde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Premium
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x