Solar Chalets

Koshinetsu, Hokujo
Solar Chalets Öne Çıkan Resim
Solar Chalets Dış Mekan
Solar Chalets Yerinde Yemek
Solar Chalets Oda Düzeni
Solar Chalets Banyo Tipleri
Image More +7 fotoğraf
Solar Chalets
4860 Hokujo Koshinetsu, Hokujo

Hakuba bölgesindeki bu tatil evi konaklamanızda, Hakuba Vadisi Kayak Alanı ve Hakuba Happo-One Kayak Alanı yakınında konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı tatil evi Hakuba Goryu Kayak Merkezi ile 4,6 mi (7,3 km) ve Tsugaike Kayak Merkezi ile 5,7 mi (9,1 km) mesafede.

Bu konforlu tatil evinde ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için Netflix ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Dağ Evi, 3 Yatak Odası ( A )
Room
Dağ Evi (Solar)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x