Sol Tropikal Durres

Northern Albania, Durres
Sol Tropikal Durres Genel
Sol Tropikal Durres Öne Çıkan Resim
Sol Tropikal Durres Dış Mekan
Sol Tropikal Durres Dış Mekan
Sol Tropikal Durres Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Sol Tropikal Durres
13 Rruga Prometeu Northern Albania, Durres

Durres bölgesindeki Sol Tropikal Durres konaklamanızda, Saint Pavel ve Saint Ast Ortodoks Kilisesi ve Aleksandër Moisiu Müze Evi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Savunma Bakanlığı ile 24,9 mi (40,1 km) ve Bizans Pazarı ile 5,7 mi (9,2 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Verbena yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 4 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 180 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Sol
Sol Room
Sol
Sol Room Pool View
Sol
Sol Room Sea View
Sol
Sol Suite
Sol
Sol Room Partial Sea View
Family
Family Oda
Süit
Süit (Sol, 2+2)
Oda
Oda (Sol, 2+1)
Oda,
Oda, Havuz Manzaralı (Sol, 2+1)
Oda,
Oda, Deniz Manzaralı (Sol, 2+1)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x