Sol Cosmopolitan Rhodes - All inclusive

Decentralized Administration Of The Aegean, İksia Plajı
Sol Cosmopolitan Rhodes - All inclusive Genel
Sol Cosmopolitan Rhodes - All inclusive Genel
Sol Cosmopolitan Rhodes - All inclusive Öne Çıkan Resim
Sol Cosmopolitan Rhodes - All inclusive Dış Mekan
Sol Cosmopolitan Rhodes - All inclusive Kahvaltı
Image More +52 fotoğraf
Sol Cosmopolitan Rhodes - All inclusive
175 Iraklidon str Ixia Decentralized Administration Of The Aegean, İksia Plajı

Sol Cosmopolitan Rhodes - All inclusive misafirlere Rodos bölgesinde, plajda, Ege Adaları ve Ixia Beach yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Rodos Limanı ile 2,8 mi (4,5 km) ve Faliraki Su Parkı ile 9,7 mi (15,6 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Akdeniz mutfağı alanında uzman olan Almyra yemek servisi için ideal; bu resort otelde toplam 2 restoran var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 377 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Sauna ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Family
Family Oda (2+1)
Family
Family Oda (2+2)
Family
Family Oda (XTRA Sol)
Family
Family Oda (XTRA Sol 2 adults + 1 child)
Family
Family Oda (XTRA Sol 2 adults + 2 children)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (2 adults + 1 child)
Oda
Oda (XTRA)
Oda
Oda (XTRA 2 adults + 1 child)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x