Sokmisay 2 Guesthouse

Luang Prabang
Sokmisay 2 Guesthouse Öne Çıkan Resim
Sokmisay 2 Guesthouse Dış Mekan
Sokmisay 2 Guesthouse Dış Mekan
Sokmisay 2 Guesthouse İç Mekan
Sokmisay 2 Guesthouse Kahvaltı
Image More +26 fotoğraf
Sokmisay 2 Guesthouse
Ban Hoxieng 03/46 , Luang Prabang

Luang Prabang bölgesindeki Sokmisay 2 Guesthouse konaklamanızda, Sabah Pazarı ve Pha Tad Ke Botanik Bahçesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Mekong ile 0,1 mi (0,1 km) ve Wat Mai ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve pilav pişirici gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Üç Kişilik Oda, Teras, Şehir Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Dört
Dört Kişilik Oda, Sadece kadınlar için
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda, Küvet, Şehir Manzaralı
Room
Ortak Ranzalı Oda, 6 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Dormitary 6 beds
Room
Dormitary 8 beds
Room
Dört Kişilik Oda, Sadece kadınlar için

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x