Soi Safari Lodge - Lake Baringo

Baringo, Marigat
Soi Safari Lodge - Lake Baringo Genel
Soi Safari Lodge - Lake Baringo Öne Çıkan Resim
Soi Safari Lodge - Lake Baringo Dış Mekan
Soi Safari Lodge - Lake Baringo Dış Mekan
Soi Safari Lodge - Lake Baringo Yerinde Yemek
Image More +3 fotoğraf
Soi Safari Lodge - Lake Baringo
45 Kampi Samaki Baringo, Marigat

Marigat bölgesindeki Soi Safari Lodge - Lake Baringo konaklamanızda, Baringo Gölü yakınında olacaksınız. Bu küçük otel Bogoria Gölü ile 26,6 mi (42,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

86 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda, Göl Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Room
Standard Tek Kişilik Oda, Göl Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x