Soho Boutique Hotel

Orta Vietnam, Da Nang
Soho Boutique Hotel Genel
Soho Boutique Hotel Genel
Soho Boutique Hotel Genel
Soho Boutique Hotel Genel
Soho Boutique Hotel Genel
Image More +42 fotoğraf
Soho Boutique Hotel
25 Ha Bong Street, Son Tra District Orta Vietnam, Da Nang

Soho Boutique Hotel misafirlere Da Nang (Son Tra) bölgesinde, My Khe Plajı ve Doğu Denizi Parkı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Dragon Köprüsü ile 1,6 mi (2,5 km) ve Han River ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 52 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit, Okyanus Manzaralı (Soho)
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x