Soho Bahía Málaga

Soho, Malaga
Soho Bahía Málaga Genel
Soho Bahía Málaga Genel
Soho Bahía Málaga Öne Çıkan Resim
Soho Bahía Málaga Dış Mekan
Soho Bahía Málaga Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Soho Bahía Málaga
Calle Somera, 8 Soho, Malaga

Soho Bahía Málaga misafirlere Málaga merkezinde, Malaga Limanı ve Teatro del Soho CaixaBank ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel La Carihuela ile 11,4 mi (18,4 km) ve Calle Larios ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Soho Bahía Málaga misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 44 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x