Sofia Resort

Paralia Kourna
Sofia Resort Genel
Sofia Resort Genel
Sofia Resort Genel
Sofia Resort Öne Çıkan Resim
Sofia Resort Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Sofia Resort
Kavros, Georgioupolis , Paralia Kourna

Sofia Resort misafirlere Apokoronas bölgesinde, plaj yakınında, Georgioupolis Plajı ve Episkopi Beach 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Kournas Gölü ile 2,3 mi (3,8 km) ve Kournas Gölü ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

Restoranda Sofia Resort misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 31 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, ayrı oturma alanı ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire
Room
Standard Apart Daire
Room
Family Dubleks
Room
Deluxe Apart Daire, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Süit
Room
Junior Dubleks
Room
Panoramic Apart Daire
Superior
Superior Süit
Junior
Junior Süit
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x