Socool Grand Hotel

Isan, Nang Rong
Socool Grand Hotel Genel
Socool Grand Hotel Genel
Socool Grand Hotel Genel
Socool Grand Hotel Genel
Socool Grand Hotel Genel
Image More +74 fotoğraf
Socool Grand Hotel
204 Suppakit Kosol Road Isan, Nang Rong

Nang Rong bölgesindeki Socool Grand Hotel konaklamanızda, Wat Klang Nang Rong Tapınağı ve Thetsaban Nang Rong Sağlık Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Wat Nong Bot Manastırı ile 5,5 mi (8,9 km) ve Wat Khao Angkhan Temple ile 12,8 mi (20,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 44 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, kapalı havuz ve spor salonu vardır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Double
Room
Standard Double
Room
Standard Twin
Room
Superior Double
Room
Superior Twin
Room
Deluxe Twin

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x