Sobe Vinia

İç Hırvatistan, Leticani
Sobe Vinia Genel
Sobe Vinia Genel
Sobe Vinia Genel
Sobe Vinia Genel
Sobe Vinia Genel
Image More +64 fotoğraf
Sobe Vinia
Puricani 40 İç Hırvatistan, Leticani

Sobe Vinia misafirlere Bjelovar bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı ve Bjelovar Belediye Müzesi ile 14 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon International Cartoon Salon Cvorak ile 5 mi (8,1 km) ve Pannonia (bölge) ile 9,7 mi (15,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Bitişik şaraphane gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Zafro)
Room
Oda (Anemoon ut de Mar)
Room
Oda (Midnight Rain)
Room
Oda (Luna)
Room
Oda (Queen Marry)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x