Snowman Lodge

Mount Ruapehu Ski Area, Ohakune
Snowman Lodge Genel
Snowman Lodge Genel
Snowman Lodge Genel
Snowman Lodge Öne Çıkan Resim
Snowman Lodge Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Snowman Lodge
68 Clyde St Mount Ruapehu Ski Area, Ohakune

Ohakune bölgesindeki Snowman Lodge konaklamanızda, Ohakune i-SITE Visitor Information Centre ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Big Carrot ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Mountain Bike Station ile 1,4 mi (2,3 km) ve Ohakune Old Coach Yolu ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için hostelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Superior
Superior Oda, Özel Banyo
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Deluxe
Deluxe Oda, Özel Banyo
Signature
Signature Kulübe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x