Snowhotel Kirkenes

Kuzey Norveç, Bjørnevatn
Snowhotel Kirkenes Genel
Snowhotel Kirkenes Genel
Snowhotel Kirkenes Genel
Snowhotel Kirkenes Genel
Snowhotel Kirkenes Genel
Image More +104 fotoğraf
Snowhotel Kirkenes
Sandnesdalen 14 Kuzey Norveç, Bjørnevatn

Güney Varanger bölgesindeki Snowhotel Kirkenes misafirlere dağda, Varanger Müzesi ve Savio Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Rus Anıtı ile 10,8 km (6,7 mil) ve Kirkenes Kilisesi ile 10,9 km (6,8 mil) mesafede.

İskandinav mutfağı sevenler için Snowhotel Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sauna, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Güney Varanger bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Kulübe
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Snowhotel
Snowhotel Familie rom (Design)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x