Smart Hotel Gallery House

Western Sicily, Palermo
Smart Hotel Gallery House Genel
Smart Hotel Gallery House Öne Çıkan Resim
Smart Hotel Gallery House Dış Mekan
Smart Hotel Gallery House Dış Mekan
Smart Hotel Gallery House Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Smart Hotel Gallery House
Via Mariano Stabile,136 Western Sicily, Palermo

Smart Hotel Gallery House konaklamanızda Palermo merkezinde, Teatro Massimo ve Regional Archaeological Museum (Bölgesel Arkeoloji Müzesi) ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Norman Sarayı ile 2 km (1,3 mil) ve Katedral ile 2,3 km (1,4 mil) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 12 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x