Small Island Lodge

Faresmaathodaa
Small Island Lodge Öne Çıkan Resim
Small Island Lodge Dış Mekan
Small Island Lodge Dış Mekan
Small Island Lodge Dış Mekan
Small Island Lodge Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Small Island Lodge
Gulfaamuge, Bodumagu South Huvadhoo Atoll , Faresmaathodaa

Faresmaathodaa Adası bölgesindeki Small Island Lodge konaklamanızda Gadhdhoo Plajı ve Hadahaa Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan pansiyon, Nadella Camisi ile aynı bölgededir.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 7 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Özel mutfak ve içinde mikrodalga fırın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Özel plaj gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x