Slottshotellet i Kalmar

Güney İsveç, Kalmar
Slottshotellet i Kalmar Genel
Slottshotellet i Kalmar Genel
Slottshotellet i Kalmar Öne Çıkan Resim
Slottshotellet i Kalmar Dış Mekan
Slottshotellet i Kalmar Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Slottshotellet i Kalmar
Slottsvägen 7 Güney İsveç, Kalmar

Slottshotellet i Kalmar misafirlere Kalmar merkezinde, Kalmar Konstmuseum ve Kalmar Sanat Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ikea ile 3,1 mi (5 km) ve Kalmar Şatosu ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Slottshotellet i Kalmar misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 71 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, ütü/ütü masası istenebilir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Kalmar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 323 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Junior
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Superior Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x