Sleepy Gecko Guest House

Highveld Ridge, Melville
Sleepy Gecko Guest House Öne Çıkan Resim
Sleepy Gecko Guest House Dış Mekan
Sleepy Gecko Guest House Kahvaltı
Sleepy Gecko Guest House Kahvaltı
Sleepy Gecko Guest House Yerinde Yemek
Image More +8 fotoğraf
Sleepy Gecko Guest House
84 and 86 3rd Avenue Melville Highveld Ridge, Melville

Johanesburg (Melville) bölgesindeki Sleepy Gecko Guest House misafirlere Güney Afrika Radyo ve Televizyon Kurumu ve Melville Koppies Doğa Koruma Alanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Gold Reef City Tema Parkı ile 7 mi (11,3 km) ve Montecasino Kumarhanesi ile 14,1 mi (22,6 km) mesafede.

Sleepy Gecko Guest House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve karaoke dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler 10.00 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Süit
Room
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x