Sleep Inn Savannah Midtown

Georgia Kıyısı, Savannah
Sleep Inn Savannah Midtown Genel
Sleep Inn Savannah Midtown Genel
Sleep Inn Savannah Midtown Genel
Sleep Inn Savannah Midtown Öne Çıkan Resim
Sleep Inn Savannah Midtown Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Sleep Inn Savannah Midtown
6800 Abercorn Street, Building A Georgia Kıyısı, Savannah

Sleep Inn Savannah Midtown misafirlere Savannah bölgesinde, iş merkezinde, Twelve Oaks Alışveriş Merkezi ve Abercorn Walk ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel River Street ile 9,1 mi (14,7 km) ve Forsyth Parkı ile 4,1 mi (6,5 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerehafta içi 6.30 ve 9.30 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

90 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Savannah bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 500 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Business Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez (Upgrade)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x