Slavyanka Hotel

Volga (bölge), Leninsky District
Slavyanka Hotel Genel
Slavyanka Hotel Genel
Slavyanka Hotel Öne Çıkan Resim
Slavyanka Hotel Dış Mekan
Slavyanka Hotel Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Slavyanka Hotel
Admirala Nakhimova St., 3 Volga (bölge), Leninsky District

Nizhny Novgorod bölgesindeki Slavyanka Hotel konaklamanızda, Dubki Parkı ve Stankozavoda Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel GAZ Tarih Müzesi ile 2,4 mi (3,9 km) ve Gorki Otomobil Fabrikası ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

35 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için kapalı havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Süit
Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Family Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x