Slaviero São Paulo Ibirapuera

Sao Paulo
Slaviero São Paulo Ibirapuera Genel
Slaviero São Paulo Ibirapuera Öne Çıkan Resim
Slaviero São Paulo Ibirapuera Dış Mekan
Slaviero São Paulo Ibirapuera Dış Mekan
Slaviero São Paulo Ibirapuera Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
Slaviero São Paulo Ibirapuera
Rua Tuim, 18 Moema , Sao Paulo

Slaviero São Paulo Ibirapuera misafirlere Sao Paulo (Moema) bölgesinde, Ibirapuera Parkı ve Shopping Vila Olimpia ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Paulista Bulvarı ile 3,1 mi (5 km) ve Allianz Parkı ile 8,9 mi (14,4 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı America misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 6.00 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 54 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Sao Paulo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 409 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x