Slaviero Curitiba Shopping

Curitiba
Slaviero Curitiba Shopping Genel
Slaviero Curitiba Shopping Genel
Slaviero Curitiba Shopping Genel
Slaviero Curitiba Shopping Genel
Slaviero Curitiba Shopping Genel
Image More +55 fotoğraf
Slaviero Curitiba Shopping
Rua Dr Pedrosa 208 Centro , Curitiba

Slaviero Curitiba Shopping misafirlere Curitiba merkezinde, 24 Saat Sokağı ve Curitiba Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Shopping Estacao Alışveriş Merkezi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Pequeno Príncipe Hospital ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Slaviero Suites, Slaviero Curitiba Shopping misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 6.30 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 121 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz, buhar odası ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Curitiba bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1561 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

LUXO
LUXO SUPERIOR TWIN COM SOFA CAMA
LUXO
LUXO CASAL
LUXO
LUXO INDIVIDUAL
Family
Family Dört Kişilik Oda
Room
LUXO SUPERIOR CASAL COM SOFA CAMA
Room
LUXO SUPERIOR CASAL
Room
Studio Superior

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x