Slam's Garden Dive Resort

Visayan Adaları, Logon
Slam's Garden Dive Resort Genel
Slam's Garden Dive Resort Genel
Slam's Garden Dive Resort Öne Çıkan Resim
Slam's Garden Dive Resort Dış Mekan
Slam's Garden Dive Resort Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Slam's Garden Dive Resort
Malapascua Island Visayan Adaları, Logon

Daanbantayan bölgesindeki Slam's Garden Dive Resort misafirlere plajda, Daanbantayan Feribot İskelesi ile Logon Kilisesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Bounty Plajı ile 0,1 mi (0,2 km) ve Bagacay Burnu Deniz Feneri ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca resort otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

30 oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (Fan)
Room
Superior Oda, Havuz Manzaralı
Room
Standard Oda (Air-conditioning)
Room
Family Oda (Deluxe)
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x