Skyview Villas

Apia
Skyview Villas Genel
Skyview Villas Öne Çıkan Resim
Skyview Villas Dış Mekan
Skyview Villas Dış Mekan
Skyview Villas Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Skyview Villas
Tiapapata , Apia

Apia bölgesindeki Skyview Villas konaklamanızda Baha'i İbadethanesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Robert Louis Stevenson Müzesi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu villa Papapapaitai Falls ile 4,2 mi (6,7 km) ve Lake Lanoto'o ile 4,7 mi (7,5 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Ücretli kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu villada ayrıca kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Villa, 2 Yatak Odası (max 5)
Superior
Superior Villa, 2 Yatak Odası (max 4)
Room
Superior Villa, 2 Yatak Odası (max 6)
Room
Villa, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x