Skyview City

Moskova
Skyview City Öne Çıkan Resim
Skyview City Dış Mekan
Skyview City Dış Mekan
Skyview City Dış Mekan
Skyview City İç Mekan
Image More +48 fotoğraf
Skyview City
Bolshaya Nikitskaya str., 24/1, bldg. 6 , Moskova

Skyview City misafirlere Moskova merkezinde, Arbat Caddesi ve Yury Dolgoruky Anıtı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Kızıl Meydan ile 2,3 mi (3,6 km) ve Kremlin ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Cafe Look, Skyview City misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 30 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Oda
Room
Luxury Oda
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x