Skyline Hanoi Hotel

Kuzey Vietnam, Hanoi
Skyline Hanoi Hotel Öne Çıkan Resim
Skyline Hanoi Hotel Kahvaltı
Skyline Hanoi Hotel Yerinde Yemek
Skyline Hanoi Hotel Oda Manzaraları
Skyline Hanoi Hotel Oda Düzeni
Image More +32 fotoğraf
Skyline Hanoi Hotel
16 Trung Yen Lane, Dinh Liet Str. Old Quarter Kuzey Vietnam, Hanoi

Hanoi (Eski Kent) bölgesindeki Skyline Hanoi Hotel konaklamanızda, Thang Long Su Kukla Tiyatrosu ve Hoan Kiem Gölü ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Hanoi Eski Şehir Kapısı ile 1,2 km (0,8 mil) ve Dong Xuan Pazarı ile 1,3 km (0,8 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu mevcuttur. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x