Skyflats Vienna

Bucklige Welt, Viyana
Skyflats Vienna Genel
Skyflats Vienna Genel
Skyflats Vienna Genel
Skyflats Vienna Genel
Skyflats Vienna Genel
Image More +101 fotoğraf
Skyflats Vienna
Hernalser Gürtel 1 Bucklige Welt, Viyana

Skyflats Vienna size Viyana merkezinde, Viyana Devlet Operası ve Lugner Şehri ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Vienna Noel Pazarı ile 1,1 mi (1,8 km) ve St. Stephen's Katedrali ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Viyana bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart daire misafirlerimize 1292 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Hills
Hills View, Rooftop Apartment
South
South View, Rooftop Apartment
City
City View, Rooftop Apartment with Sauna
East
East View, Rooftop Apartment
West
West View, Rooftop Apartment with Sauna

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x