Sky Ville Canela Hotel

Centro
Sky Ville Canela Hotel Genel
Sky Ville Canela Hotel Genel
Sky Ville Canela Hotel Genel
Sky Ville Canela Hotel Genel
Sky Ville Canela Hotel Genel
Image More +44 fotoğraf
Sky Ville Canela Hotel
Rua Melvin Jones, 443 , Centro

Canela bölgesindeki Sky Ville Canela Hotel konaklamanızda, Canela Belediye Tiyatrosu ve Stone House Tiyatrosu ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Joao Correa Meydanı ile 0,8 mi (1,2 km) ve Lourdesli Hz. Meryem Katedrali ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Otelin bar/oturma salonu LoobyBar misafirlere akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 116 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kapalı havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Canela bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3261 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Kulübe
FLAT
FLAT PARA 4 PESSOAS
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
Standard Oda
Room
Süit
Room
Comfort Apart Daire
Room
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x