Sky Sea Holidays Puerto Banús

Batı Endülüs, Estepona
Sky Sea Holidays Puerto Banús Öne Çıkan Resim
Sky Sea Holidays Puerto Banús Dış Mekan
Sky Sea Holidays Puerto Banús Oda Düzeni
Sky Sea Holidays Puerto Banús Oda Düzeni
Sky Sea Holidays Puerto Banús Oda Düzeni
Image More +14 fotoğraf
Sky Sea Holidays Puerto Banús
Avenida de los Andaluces 50 Batı Endülüs, Estepona

Sky Sea Holidays Puerto Banús misafirlere Estepona bölgesinde, plaj yakınında, Playa de Casasola-Atalaya ve Atalaya Golf and Country Club 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Puerto Banus Marina ile 4 mi (6,4 km) ve Puerto Banus Plajı ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Misafirler mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar olan odalarda evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x