Sky Hotel

Northern Albania, Shkoder
Sky Hotel Yerinde Yemek
Sky Hotel Yerinde Yemek
Sky Hotel Yerinde Yemek
Sky Hotel Oda Düzeni
Sky Hotel Banyo Tipleri
Image More +13 fotoğraf
Sky Hotel
Mbreti gent Northern Albania, Shkoder

Shkoder bölgesindeki Sky Hotel konaklamanızda, Shkoder Historical Museum ve Festung Rozafa ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Loro Boriçi Stadı ile 1,6 mi (2,5 km) ve Marubi Permanent Photo Exhibition ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide bulunur. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Bu otelde sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x