Skryne Castle Built in 1142

Leinster, Skryne
Skryne Castle Built in 1142 Genel
Skryne Castle Built in 1142 Öne Çıkan Resim
Skryne Castle Built in 1142 Dış Mekan
Skryne Castle Built in 1142 Dış Mekan
Skryne Castle Built in 1142 Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Skryne Castle Built in 1142
Skryne Castle Leinster, Skryne

Skryne bölgesindeki bu tatil evi konaklamanızda Skryne Castle ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve St. Mary Manastırı ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu golf dostu tatil evi Tara Tepesi Arkeolojik Sit Alanı ile 4,1 mi (6,5 km) ve Blackbush Golf Club ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş tatil evinde şömine ve düz ekran televizyon mevcut. Misafirler için kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve dijital TV kanalları var. Banyoda derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler golf sahası gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Ev, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x