Skol Sea Views Apartments

Marbella Seafront Promenade
Skol Sea Views Apartments Öne Çıkan Resim
Skol Sea Views Apartments Dış Mekan
Skol Sea Views Apartments Dış Mekan
Skol Sea Views Apartments Yatak Takımları
Skol Sea Views Apartments Yatak Takımları
Image More +54 fotoğraf
Skol Sea Views Apartments
Avenida Arias Maldonado, 16 Edificio Skol , Marbella Seafront Promenade

Skol Sea Views Apartments misafirlere Marbella merkezinde, Fontanilla Plajı ve Playa del Faro ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Puerto Banus Marina ile 4,6 mi (7,4 km) ve Puerto Banus Plajı ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 10 plaj barı bulunmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak vardır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 120-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, genel oturma odası ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Dubleks,
Dubleks, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Panoramic
Panoramic Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x