Skokovo Park

Ershov
Skokovo Park Genel
Skokovo Park Genel
Skokovo Park Genel
Skokovo Park Genel
Skokovo Park Genel
Image More +423 fotoğraf
Skokovo Park
Skokovo , Ershov

Skokovo Park misafirlere Yershov bölgesinde, kayak pistlerinin yakınında, Mikhail Prishvina Evi Müzesi ile 10,4 mi (16,7 km) mesafede ve Kubinka Tank Müzesi ile 21,5 mi (34,7 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa New Jerusalem Manastırı ile 22,2 mi (35,8 km) ve Arkhangelskoye Malikânesi ile 27 mi (43,4 km) mesafede.

LE CAFE restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve çamaşır makineleri gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu villada aynı zamanda spor salonu sunulmaktadır. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Villa
Luxury
Luxury Villa, Balkon/Veranda
Luxury
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Dağ Evi, 3 Yatak Odası
Room
Deluxe Villa
Room
Executive Süit
Room
Superior Dağ Evi
Room
Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x