Ski-Inn RukaVillage

Salla - Posio (bölge), Rukatunturi
Ski-Inn RukaVillage Genel
Ski-Inn RukaVillage Genel
Ski-Inn RukaVillage Genel
Ski-Inn RukaVillage Genel
Ski-Inn RukaVillage Öne Çıkan Resim
Image More +148 fotoğraf
Ski-Inn RukaVillage
Rukankyläntie 6 Salla - Posio (bölge), Rukatunturi

Ski-Inn RukaVillage misafirlere Kuusamo bölgesinde, plaj yakınında, Ruka Kayak Alanı ve Etutuoli yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Rukatunturi Kayakla Atlama Tepesi ile 1,6 mi (2,6 km) ve Juhannuskallion Nature Reserve ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Ruok Burger Ski-Inn RukaVillage misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8 ve 10.3 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 88 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca spor salonu ve kiralık bisiklet sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

RukaVillage
RukaVillage 45, Sauna
RukaVillage
RukaVillage 60, Sauna
RukaVillage
RukaVillage 88, Sauna
RukaVillage
RukaVillage 133, Sauna
Room
RukaVillage 40, Sauna
Room
RukaVillage 30, Sauna
Room
RukaVillage 77, Sauna
Room
RukaVillage 70, Sauna
Room
RukaVillage 94, Sauna

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x