SKI Apartments Aurora

Upper Carniola, Ambroz pod Krvavcem
SKI Apartments Aurora Öne Çıkan Resim
SKI Apartments Aurora Dış Mekan
SKI Apartments Aurora Oda Düzeni
SKI Apartments Aurora Oda Düzeni
SKI Apartments Aurora Oda Düzeni
Image More +7 fotoğraf
SKI Apartments Aurora
Ambrož pod Krvavcem 31 Upper Carniola, Ambroz pod Krvavcem

SKI Apartments Aurora misafirlere Cerklje na Gorenjskem bölgesinde, havaalanı yakınında, Krvavec Kayak Merkezi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Njivice 1 ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu daire Vrh Krvavca ile 0,1 mi (0,1 km) ve Kriška planina ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 55-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kilitli dolap mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dubleks,
Dubleks, 3 Yatak Odası, Dağ Manzaralı (A001)
Room
Apart Daire, Dağ Manzaralı, Asma Kat (A003)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x