Skärgårdshotellet

Stokholm Takım Adaları, Nynashamn
Skärgårdshotellet Genel
Skärgårdshotellet Genel
Skärgårdshotellet Öne Çıkan Resim
Skärgårdshotellet Dış Mekan
Skärgårdshotellet Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Skärgårdshotellet
Kaptensgatan 2 Stokholm Takım Adaları, Nynashamn

Skärgårdshotellet size Nynashamn merkezinde, Nynäshamn Limanı ile 5 dakika yürüyüş ve Nynashamn Feribot Terminali ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mopedum İsveç Nostalji Müzesi ile 0,8 mi (1,2 km) ve Hamnviksbadet ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Skärgårdshotellet misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 70 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spa küveti, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x