Six Senses Fiji

Malolo Adası
Six Senses Fiji Genel
Six Senses Fiji Genel
Six Senses Fiji Genel
Six Senses Fiji Genel
Six Senses Fiji Genel
Image More +117 fotoğraf
Six Senses Fiji
Vunabaka P.O Box 91 , Malolo Adası

Six Senses Fiji konaklamanızda Malolo Adası bölgesinde, Denarau Limanı Marinası ile 28 km (17,4 mi) ve Mala Mala Island ile 28,4 km (17,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı resort otel Port Denarau ile 17,6 mi (28,3 km) ve Momi Körfezi ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Bölgesel mutfak seven misafirler için Tovolea ideal; resort otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 34 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, açık tenis kortu ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa (Hideaway Pool Villa)
Süit
Süit (Hideaway Pool Suite)
Ev,
Ev, 3 Yatak Odası, Denize Sıfır (Pool Residence)
Room
Ev, 4 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı (Pool Residence 1)
Room
Ev, 4 Yatak Odası, Denize Sıfır (Pool Residence)
Room
Ev, 5 Yatak Odası, Denize Sıfır (Pool Residence)
Room
Villa, Denize Sıfır (Pool)
Room
Ev, 5 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı (Pool Residence)
Room
Oda, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Marina Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x