Siva Grand Beach Hotel

Kızıldeniz Kıyısı, Hurghada
Siva Grand Beach Hotel Genel
Siva Grand Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Siva Grand Beach Hotel Dış Mekan
Siva Grand Beach Hotel Dış Mekan
Siva Grand Beach Hotel Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
Siva Grand Beach Hotel
The Corniche Kızıldeniz Kıyısı, Hurghada

Siva Grand Beach Hotel misafirlere Hurgada (Village Road) bölgesinde, Mahmya ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede ve New Marina (Yeni Marina) ile 5,2 mi (8,3 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Hurghada City Center Alışveriş Merkezi ile 7,3 mi (11,7 km) ve Hurghada Museum ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Bu otelde, 7 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 7 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 550 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Junior Süit
Room
Superior Oda
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x