Sitara Hotel Apartment

Oud Metha
Sitara Hotel Apartment Genel
Sitara Hotel Apartment Öne Çıkan Resim
Sitara Hotel Apartment Dış Mekan
Sitara Hotel Apartment Dış Mekan
Sitara Hotel Apartment Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Sitara Hotel Apartment
17 6B ,OUD METHA, OPP.LAMCY PLAZA MALL , Oud Metha

Sitara Hotel Apartment size Dubai (Bur Dubai) bölgesinde, Dubai Alışveriş Merkezi ve Dubai World Trade Centre ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Burj Khalifa ile 5,3 mi (8,6 km) ve Dubai Creek ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 48 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 46-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu Akdeniz stili apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Studio
Studio Suite King
One
One Bedroom Deluxe
One
One Bedroom Emperor
Studio
Studio Suite Twin
Two
Two Bedroom Premier Family Suite (Connected Rooms)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x