Siriniwasa Villa Induruwa

Güney Sri Lanka Sahili, Induruwa
Siriniwasa Villa Induruwa Genel
Siriniwasa Villa Induruwa Öne Çıkan Resim
Siriniwasa Villa Induruwa Dış Mekan
Siriniwasa Villa Induruwa Dış Mekan
Siriniwasa Villa Induruwa Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Siriniwasa Villa Induruwa
Kaikawala Road Induruwa Güney Sri Lanka Sahili, Induruwa

Siriniwasa Villa Induruwa misafirlere Induruwa bölgesinde, plaj yakınında, Induruwa Plajı yakınında ve Kosgoda Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Bentota Plajı ile 3,6 mi (5,8 km) ve Kaluwamodara Köprüsü ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Bar/oturma salonu, havuz kenarı barı veya bir 20 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve düz ekran televizyon olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde fırınlar, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu Art Deco stili pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x