Sinouk Coffee Resort

Paksong
Sinouk Coffee Resort Öne Çıkan Resim
Sinouk Coffee Resort Dış Mekan
Sinouk Coffee Resort Dış Mekan
Sinouk Coffee Resort Dış Mekan
Sinouk Coffee Resort Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Sinouk Coffee Resort
Lakkhao Village, Paksong-Thateng Road , Paksong

Sinouk Coffee Resort, Paksong bölgesindedir.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Sinouk Coffee Resort restoranı ideal, bu restoran yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x