Sino Maison Hotel

Güney Tayland, Patong
Sino Maison Hotel Öne Çıkan Resim
Sino Maison Hotel Dış Mekan
Sino Maison Hotel Dış Mekan
Sino Maison Hotel Dış Mekan
Sino Maison Hotel Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Sino Maison Hotel
83/2, 83/3 Phangmuang Sai Kor Rd Güney Tayland, Patong

Sino Maison Hotel misafirlere Patong merkezinde, Patong Plajı ve Bangla Sokağı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan resort otel Karon Plajı ile 2,6 mi (4,2 km) ve Kata Plajı ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Burapha at Phuket misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x